Fulltime fotograaf

Hi! Mijn naam is Susanne Stange. Een liefhebber van de liefde, het buitenleven en natuurlijk licht.

Als fotograaf wil ik graag de meest dierbare momenten en verhalen vastleggen.

Ik neem je graag mee in mijn verhaal. Laat je inspireren, bekijk mijn portfolio en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort. Lijkt me leuk!

dayofmylife-loveshoot-SOCIALMEDIA (27)

CREATIEF ╵ONGEDWONGEN ╵ TIJDLOOS ╵GEDULDIG ╵ SPONTAAN

dayofmylife-loveshoot-SOCIALMEDIA (9)

Hier, spreekt een fotograaf met een officieel papiertje. Niet gekocht maar hard voor gestreden. Afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam. Tijdens deze opleiding gaat het voornamelijk over wie jij bent als fotograaf en wat jij wil vertellen. Een eigen handtekening. Nog steeds vind ik dit ontzettend belangrijk in mijn werk. Ik ga altijd opzoek naar een autenthiek beeld. Na mijn opleiding heb ik verschillende nominaties en publicaties gekregen. Waaruit leuke samenwerkingen en exposities zijn gekomen.

 

Samen met Lars wonen wij in een prachtig dorpje op de veluwe tussen de landerijen. Op de foto zie je onze twee honden, Scott en Elly. Ondanks ik kan genieten van het stadsleven, voelt dit pas echt als thuiskomen.

Tuinieren, schilderen en klussen doe ik graag. Ik zit niet graag stil. Een strandvakantie is niks voor mij. Doe mij maar ongerepte natuur en lange wandelingen.

dayofmylife-loveshoot-SOCIALMEDIA (12)

Het vastleggen van een intiem moment. Een beeld, een fractie van een seconde. Een foto is niet alleen maar een momentopname. Het is waardevol om te bezitten. Herinneringen kunnen vervagen, maar foto's blijven bestaan. Van generatie op generatie worden ze voor eeuwig gekoesterd.

LATEN WE DIE MOMENTEN NU FOTOGRAFEREN